död

..eller det känns så iaf. Går i ide nu, får se när jag vaknar igen!










Dag 06 – Min bästa vän

Nu ska jag berätta om min allra bästa vän.

Han är en sån vän som finns runt omkring mig varje dag. Jag vet att han backar upp mig i vått och torrt, han torkar mina tårar när jag är ledsen, skrattar med mig när jag är glad, världens bästa vän. Jag skulle kunna offra min högra hand för honom och jag vet att han skulle kua göra detsamma för mig.

Tack för att du finns Molgan.



XOXO / Angie

Dag 05 - Mitt bästa skämt

Jag hänvisar till tidigare inlägg.

Här är ett skämt.

Här är ett annat.

Bästa skämten ever!!!




XOXO / Angie

Dag 05 – Min tro & Mitt bästa skämt

Min tro:

Jag är helt säker på jorden kretsar kring mig. Allt som finns på jorden finns där för att tillfredställa mig. Varför skulle inte annars Mc Donald´s, choklad, SAAB, iPhone och Thailand finnas?? Helt klart för att tillfredställa mina behov. När jag dör kommer hela jorden gå under. Synd för er!

 





Mitt bästa skämt:

Det bästa skämtet jag kan komma är att jag brukar säga att jag känner Lotta till folk. De tycker dom är ganska kul!

 








sorry!

Förlåt alla för jag inte uppdatera igår angående Min Tro, speciellt förlåt till Angelica. Ska försöka bättra mig! Är bara liiiite trött efter att jobbat över både idag och igår.. Tycker det är dags snart att Angie dyker upp jobbet igen kanske? Eftersom hon drar ett så stort lass där så måste vi andra jobba över när hon inte kommer!! 



Love
Emma

Gissa vem som sitter längst fram, högst up...

img_0808 (MMS)

Gissa vem som sitter längst fram, högst upp! Mission complete! Känns lite som att flyga. XOXO / Angie


Lyx

Jag ska vill bara sitta längst fram på de nya bussarna som går till göteborg.


Det kommer liksom att kännas som att man flyger. Jag var på plats först idag, men otaktisk som jag är ställde jag mig på fel busshållplats, så jag fick inte sitta längst fram. En väldig besvikelse. Imorn tänkte jag att jag skulle vara lika tidig, men stå vid rätt hållplats..

XOXO / Angie

XOXO / Angie

Dag 04 – Min tro

Vem är tro?

Eller försvann två bokstäver kanske?

Min trosa :



Grrrr..

XOXO / Angie

03 - I MIN HANDVÄSKA........ Eftersom mitt...

img_2247 (MMS)

03 - I MIN HANDVÄSKA........ Eftersom mitt internet strejkar så får jag ta det den här vägen. Slänger in en bild och låter den tala för sig själv, tänk liksom vad nöjd man blir på sig själv när man kört fast i en snödriva och är hungrig! XOXO / Angie


Dag 03 – I min handväska

Har jag en massa privata tjejgrejer. Man ska väl aldrig fråga en tjej vad hon har i väskan?




/Emma

göra stan

Ikväll ska jag och Elina göra Borås! Hoppas vi ska hinna med en massa olika barer. Ju fler desto bättre som Elina brukar säga!

Kanske ses vi där ute? 

 






Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek? jag kan bli kär i precis vad som helst så jag kan inte minnas vad min första var? Kanske en leksak? Glass? ett korvmärke? Men en sak som är säkert, jag är kär nu!

Vi hittade varandra faktiskt på något så romantiskt som min bal. Jag var alldeles varm av allt dansande och behövde någon som kunde svalka mig, då kom du! Jag visste redan innan vem du var och vi hade pratat lite tidigare, men nu blev jag förälskad i dig! 

Du har varit med på de allra flesta roliga minnen jag har sedan balen. Bara det senaste halvåret så gjorde du min midsommar, kryssningarna, den magiska Hoffmaestrospelningen i Varberg och många flera underbara minnen. Träffade tydligen jag dig förra lördagen med, men tyvärr så har jag tappat mycket minne från den kvällen.. 

Vill vara med dig nu och för all framtid, jag älskar dig Minttu!  























Dag 02 – Min första kärlek

Jag minns det som det var igår. Slutet av juli år 2005. Jag jobbade på i gångarna på jobbet med lite för hög, men väldigt bra musik i öronen. Ett intro till en system of a down låt, jag diggade med. Kände mig iaktagen, vände mig om och där står en kvinna med råttfärgat hår till axlarna, en piercing i näsan och bara ler. Jämte henne står två små überblonda barn, blonda som till hårfärgen, kunde inte direkt avgöra deras intelligens då. Jag plockade ur min ena hörlur och säger hej. Hon kommer fram för att hälsa.

- LOJSAN, säger hon.


Vill du gifta dig med mig?

XOXO / Angie


Tips från coachen

Ikväll ska jag på årets andra julbord. Förra veckan var det julbord med jobbet och jag lärde mig av mitt misstag. Misstaget var att jag efter en tallrik med julmat blev fullständigt proppmätt. Så idag har jag laddat upp med att äta så lite som möjligt, igår åt jag mycket vilket töjde ut magsäcken till maxvolym. Om man gör en överslagsräkning på detta så kan man helt enkelt konstatera att jag ikväll kommer att kunna äta minst 2 tallrikar julmat och 1 tallrik dessert.

2 tallrikar julmat + 1 tallrik dessert = maxvolym

Om man dessutom äter långsamt så har en del av maten hunnit brytas ned och tar helt enkelt mindre plats i magen, därav är det svårt att finna godtycklig fakta angående maxintag av julmat, detta kan i sin tur leda till att det faktiskt är så att jag utan problem kan få i mig 2,5 även 3 tallrikar julmat. Nu kanske ni tänker att desserten är godast och att jag istället skulle ha satsat på en extra tallrik där, men smaken är som baken och eftersom jag nästan bara äter kött i december månad, så måste jag dessutom lägga fokus vid att fylla på proteinförrådet i min kropp inför kommande år.

Jag återkommer imorgon med en rapport.

XOXO / Angie


dag 01 - presentera mig själv

Hejsan alla fans!

Eftersom den förra hette Angelica så är det ganska lätt att lista ut att det är jag som är Emma (eller Emmalinen som jag kallas mkt ofta på jobbet). Jag är då 21 år, 5 månader och 10 dagar.

Jag bor hemma i staden Dalsjöfors, medan Angelica bor i förorten Borås. Dalsjöfors är händelseras centrum! Vi har allt här:

badhus
pizza
ICA
Guldaffär
och en bankomat
 

När jag inte hänger nere i centrala d-fors så är jag på jobbet. Där jobbar jag och Angelica ihop (när hon inte är i skolan 4 dagar i veckan!!!) och det är därför bloggen kan bli lite väl jobbintern. Så förlåt alla som inte jobbar med oss, vi vet att ni finns med.


Mina intressen är att lyssna på cool musik, hänga med Elina, äta smet och så klart rida. Häst är bäst!

Jag älskar även att resa! Bara i år så har jag varit i Norge, Lettland x3 och Mallorca. 2011 verkar bli ännu bättre, vi får se!



Jag i Thailand 2009



Elina and me



Jag och den bästa hästen i världen!!


Nu orkar jag inte skriva mer om mig, ska äta några toasters nu. Måste vänja mig med fet mat innan jul såklart!


Tjadå!





Dag 01 – Presentera mig själv

Hej!

Jag är Angelica, eller Angie som jag så fint kallar mig överallt. Jag är alltså den ena personen i denna duo. Vissa verkar ju ha missförstått att vi är två som bloggar.

I vilket fall så är jag 23 jordsnurr(det kan vara världens fulaste ord, jordsnurr), snart 24. Min födelsedag faller 2011 in på en torsdag, den 3:e februari.Det är ett datum värt att komma ihåg. Av någon konstig anledning så ser jag det fortfarande betydelsefullt att fira att jag blir ett år äldre. Men det kommer nog vara sista födelsedagen jag känner så, för gammal vill jag inte bli.

Min bostadsort just nu är Borås, första året, krälade jag omkring i en lägenhet i stadsdelen Tullen och åren fram till julen 2004 bodde jag på Hulta. Ett så kallat ghettobarn är vad jag är. Efter det bodde jag 2 år i Sandhult och nu bor jag i min tredje lägenhet i Borås city!

Jag har många intressen, gillar att ha många bollar i luften och är väldigt temperamentsfull.

Som den idiot jag är så önskar jag nu att jag inte kom på den då briljanta idén att publicera tidigare inlägg. För det var jobbigt, tråkigt och idiotiskt att försöka presentera mig, det är ungefär som att presentera varför jorden är rund, himlen blå och varför solen är så långt bort.

Så, okej. FINE! Jag är lika komplicerad som jag är lätt. Lika lycklig som jag är ledsen, lika glad som jag är arg, lika tjock som jag är smal, precis som dag och natt. Ibland undrar jag om det inte bor ett par stycken olika personligheter i mig. Men sådan är jag.

Nu ger jag upp, de som vill tillägga något kan göra det i kommentarsfältet!

XOXO / Angie 

 

PS. Jag har en häst och jag gillar musik. DS.


En sak var dag

Varning! Vi har härmat Hanapee, och en massa andra bloggare.

Men nu är det dags att släppa sargen och komma in i matchen. Kasta handduken liksom. Nu ska vi ner på molekylärnivå. Dags för planterade inlägg varje dag. Och för er planeringsfreak därute så publicerar vi listan så ni vet vad ni kan förvänta er.


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig

Puss A&E


Wunderbar

Tycker det är roligt att mötas av så många fina och underbara kommentarer från er läsare. Vi blir verkligen så glada! Hade inte kunnat önska oss fler. Tack, tack och åter tack.

Detta var ironi!

Hade varit kul om någon kunde presentera sig, tävla lite kanske?

Love A&E

Fenomenet facebook.

"Jag såg det på facebook"

Någon annan som hört det begreppet? Finns säkert, precis som allt annat i olika varianter men med samma betydelse.



Hej, Angelica heter jag och jag bytte lite inriktning på våran blogg.

Hej

Idag har jag haft 100% fokusering på min näsa. Jag anar en förkylning, tredje förkylningen denna höst. Ställer mig frågan igen; Vart är mitt immunförsvar?

Hade varit en bra affärside om man kunde sälja immunförsvar på nätet. Förstår ni vilken hysteri det skulle bli? Jag skulle även söka patent på denna underbara ide, vilket helt plötsligt hade gjort mig till en miljardär, inte miljonär, miljardär. När jag börjat tjäna pengar ska jag ge bort immunförsvar till alla med nedsatt, bara för att jag är snäll. När jag känner mig redo och klar med livet ska jag lämna över min fantastiska verksamhet till någon med större hjärta än mig. Sedan så ska jag bosätta mig i västindien någonstans. Aruba kanske.

Så.
Steg1: Tjäna pengar, kändisarna kommer bli som tokiga och betala riktiga överpriser för ett immunförsvar.
Steg2: Ge bort immunförsvaret till behövande.

En nutidens Robin Hood.

XOXO / Angie Hood

PS. Försökte klippa in mitt ansikte på en bild av Robin Hood. Men eftersom jag inte innehar någon kunskap om photoshop, utan besitter kunskap i paint (som är värdelöst), så blev allt bara totalt misslyckad, istället låter jag er fantasi få hitta på något fint. DS.

Tävling

Dagens gissa låten:

Det är nåt fel med världen idag
Jag vet inte vad det är
Något är fel med våra ögon

Vi ser saker på ett annorlunda sätt
Och Gud vet det inte är hans
Det är säkert inte någon överraskning....


Vi vet att du kan den här, Linda!

Love E & A

Till salu

Säljer min njure till högstbjudande. Sparsamt använd då jag använt den andra mest. Årgång 87. Köparen står för frakten.



Pengarna betalas in till mitt handelsbankenkonto senast 3 dagar efter avslutad auktion.

Säljer även ett ägg en gång i månaden. Färskvara, först till kvarn som gäller.

Tack på förhand / Angie

Sanning

  • Om du äter något, och ingen ser dig så innehåller det inga kalorier.
  • Då du äter en godisbit samtidigt som du dricker en sockerfri läsk, så slår den sockerfria läsken ut godisets kalorier.
  • Då du äter tillsammans med en vän räknas inte din mats kalorier, så länge du inte äter mer än din kompis.
  • Mat som används för medicinska ändamål räknas aldrig, t.ex. varm choklad, konjak, rostat bröd, ostkaka.
  • Om du skaffar dig feta vänner så ser du smalare ut.
  • Mat och godis som intages på bio innehåller inga kalorier eftersom de är en del utav underhållningspaketet.
  • Delar av kakor innehåller inga kalorier, ty då man delar kakan rinner kalorierna ut.
  • Nattamat innehåller inga kalorier. Kylskåpets lampa är inte stark nog att visa kalorierna vägen till vad man plockat ut ut kylen.
  • Matrester som finns på skedar och knivar vid förberedandet av matlagning och bakning innehåller inga kalorier.
  • Mat med samma färg har samma antal kalorier i sig. Exempel på detta är spenat och päronglass samt champinjoner och vit choklad. Choklad är en universell färg och går att byta mot vilken som helst.

  • XOXO / Angie


    jag vill beställa en pung, tack!

    Visste ni att vi nu har utökat vårt sortiment på jobbet? Jojjemen. Nu kan man nämligen köpa pung av oss och inte vilken pung som helst, den är liten med.

    Så grattis alla pungsökare där ute!
     

    stor saknad

    Jag vet inte hur jag ska börja.. Jag känner en sådan stor saknad i mitt hjärta! Kan inte förstå att du är borta!!! 


    Det hela började med att jag gick in på aftonbladet idag på min lunch idag och får se deras huvudartikel. 17-åring dödat mamma. Jag som trodde att hon var hemma och var frisk!






    Asså allvarligt, är det ingen som läser igenom artiklarna på aftonbladet innan de publiceras? Kan ju faktiskt skapa lite lätt oro!?







    Dagens humor!

     

    Spola fram till 4:10 ungefär. Fett eller bebis!

     

    XOXO / Angie


    Tävling!

    Nu startar vi upp en tävling här på bloggen!

    Gissa låten!

    Vi kommer dagligen att lägga ut en låt som vi bytt språk på. Exempelvis dagens låt som är översatt från engelska till svenska. Ni kan samla pluspoäng genom att fortsätta låttexten på valfritt språk.

    Vi får inte avslöja priserna riktigt än, men det vi kan säga är att ni kommer ångra er om ni inte är med och tävlar.

    Gissa låten:

    Låt dem inte lura dig,
    Eller ens försöka skola dig!
    Åh, nej!
    Vi har ett sinne för vår egen,
    Så gå till helvetet om vad du tänker inte är rätt!
    Kärlek skulle aldrig lämna oss ensamma....

    Vilken låt är det?


    Love / A & E

    Om man vill göra någon upprörd.

    Vässa fingrarna och peta på en vän eller oväns mage och säg:

    FET ELLER BEBIS?


    Fungerar på både tjejer och killar.

    För att få extra effekt kan man upprepa sig några gånger. Sjukt irriterande.


    XOXO / Angie

    Humor.

    Angående denna bild:



    - Lägg på ett kol.
    - Okej!

    Så kul hade jag i lördags.


    XOXO / Angie 

    Emma måste knapra tabletter! Dagligen. Ret...

    img_0171 (MMS)

    Emma måste knapra tabletter! Dagligen. Retard tabletter..


    dålig uppdatering!

    Vet att vi varit lite dåliga med uppdateringen de senaste. Vi har faktiskt en ursäkt, vi kanske inte mådde bra igår!? Men det var helt klart värt det!

    Några bilder från i lördags






    Någon har svårt att hålla tätt när vinet r...

    img_0798 (MMS)

    Någon har svårt att hålla tätt när vinet rinner till. Hört talas om tena lady?


    Helt som det ska vara...



    XOXO / Angie , Lojs, Saga

    Tagg

    Sitter hemma hos en arbetskamrat, ska möta upp fler, tagga julfest!




    Snart får jag träffa min kompanjon, Emma. Längta!


    XOXO / Angie

    Outfit nr 3.

    Den här är såååå snygg.

     

    XOXO / Angie


    Outfit nr 2

    Den här fungerar ju endast om fler hakar på.

     

    XOXO / Angie


    Omröstning.

    Eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig på Lördagens personalfest så tänkte jag att ni bloggläsare skulle få rösta fram en outfit. Dagens inspiration kommer ifrån Lady caca cameltoe.

    Outfit nr 1:


    XOXO / Angie

    RSS 2.0