Dagens

På danska heter det: modvirke slidmaerken.

På svenska heter det: motverka skavsår.

Slidmärken, haha, som att någon sniglat något för att motverka skavsår liksom.

Träd
A


?

Är det bara jag eller känns inte Ricky Martins försenade konsert lika stort som strömavbrott i hela landet?

TTYL
/Emma


Fredagstips.

Här kommer lite tips på vad man kan göra en helt vanlig fredag.

- Spela wordfeud.
- Spela wordfeud mot Emma.
- Emma kan spela wordfeud mot mig.

Sen kan man äta tacos, som resten av Sveriges befolkning, för att sedan avsluta kvällen framför idol.

Eller så kan man spela wordfeud.

Löv
A


Jag är här.

Men eftersom hela världen har snurrat i några dagar har jag mest legat som en klubbad säl i min soffa. Men jag är här, även om jag håller mig i bakgrunden. Kan inte alltid vara number 1.

Har blivit gräsänka på köpet. Mannen min har åkt till Stockholm så jag får klara mig själv. Efterlyser en vän ikväll och imorgon kväll. Maila till [email protected] om du vill vara min vän. En kommentar här under fungerar lika bra.

Love
A


TTYL

Såg på Paris Hilton's My new bff förut och när någon åkte ut sa hon TTYL till deltagaren. Blond som jag är så googla jag såklart upp detta för att se vad det betyder. Talk to you later. Coolt! Så nu ska jag avsluta alla mina sms och konversationer med att säga det. Så ni vet!
TTYL
/Emma

!

Ni läser Klappa min katt!

Your,
Emma


Asiater..

Vad är det för fel på dessa människor?
Your,
Emma

I'm back!

Det känns sjukt konstigt att logga in på Klappa Min Katt igen! Det har ändå gått ett halvår sen senast..
Det har hänt mycket under denna tiden, men det största av allt är att Angelica och jag jobbar ihop igen!! Hon fick något ryck och jobbade på en annan avdelning ett tag men är alltså tillbaka igen. Välkommen Angelica!
Andra saker som hänt:
- Jag är blond igen
- Jag är 22
- Jag är roligare!
Your,
Det känns sjukt konstigt att logga in på Klappa Min Katt igen! Det har ändå gått ett halvår sen senast..    Det har hänt mycket under denna tiden, men det största av allt är att Angelica och jag jobbar ihop igen!! Hon fick något ryck och jobbade på en annan avdelning ett tag men är alltså tillbaka igen. Välkommen Angelica!    Andra saker som hänt:  - Jag är blond igen  - Jag är 22  - Jag är roligare!      Your,

Mina damer och herrar!

Jag är så fruktansvärt jättemycket stolt över mig själv. Det händer så sällan så det var värt att skriva ner det här. Idag har jag, Angie, gjort min allra första lasagne. Inte vilken lasagne som helst utan en supernyttig kycklinglasagne. Jag kan inte annat än klappa mig själv på magen och säga; mmm, mycket gott!

Love
A
Ps. Varför självstavar iphone a till à(med gravaccent?) bara undrar. Ds.


Vi vet att ni har väntat!

Vi har väntat, ni har väntat, ALLA har väntat. Vi är tillbaka! Nu när blogg.se äntligen har ordnat sig en app kan vi åter blogga igen, hur fungerar en dator liksom?

Love
A & E


RSS 2.0