Gissa vad jag har flyttat in i?

img_0108 (MMS)

Gissa vad jag har flyttat in i?


Fantastiskt roligt.

Jag har ett mobilt bredband. I den lilla dongeln sitter ett simkort, ett hlt vanligt simkort med ett mobilnummer. Man kan skicka sms från detta om man känner för det. Nu däremot är det så att när jag skulle logga in idag så blinkade det till i inkorgen.

Datum: 2011-03-06 13:07:49

18års fest hos mig på lördag! Kommer bli as kul!:D va lite tyst om det;) Men ta med goer dryck och ett bra humör!!


Nu är jag alltså bjuden på 18 års fest på lördag. Funderar på vad jag ska göra.
1. Tacka ja och dyka upp hemma hos den här personen med goer dryck och bra humör.
2. Inte vara tyst om det utan annonsera ut att det är 18 års fest och lämna den här personens telefonnummer.

Jag hade även fått två sms från Jensens Böfhaus:

Nu är det massa aktiviteter på gång och du kommer att höra mer från oss! Detta firar vi med att bjuda dig på en gratis mjukglass med valfri topping. Visa upp detta sms vid beställning senast den 13/3 2011. Boka bord på nr: 033-107820.

Och eftersom jag har två st sms, så lottar jag ut ett av dem till nån av er läsare.

LOVE
Angie



Ems

Nu sitter fröken Emma på flyget. Hon väntar på att det ska lyfta till Thailandet. Hon har några timmar kvar innan hon kan sticka ner sina svettiga små tår i den varma sanden. Jag erkänner, jag är avundsjuk. Än mer när jag inser att hon inte kommer tillbaka förrän den 21:a mars. Jag går in i sakna-mood.

Har bett fröken att hitta en matchande present till mig. Typ som en en sådan där Best Friends ring, som är två ringar så man kan ha en var. En sådan som man kan lämna tillbaka när man gör slut. Vilket aldrig kommer hända. De kommer få klippa loss ringarna när vi dött.

Eftersom jag inte varit i Thailand så tänker jag istället lägga in en bild på Hanouma Bay på Hawaii. Jag har även markerat med en röd pil vart jag somnade utan att ha smörjt in mig med solskyddsfaktor, därav färgen röd på pilen. Varningsfärgen röd.



XOXO
Angie

RSS 2.0