6

Allt jag tänker på är




och nu är det inte som ni tror det är, utan jag tänker på att det bara är sex dagar kvar tills jag lämnar fucking Sweden!! THAILAND! THAILAND! THAILAND!







Update

En vecka sedan sist, vi trivs med att hålla på det lite.

Fick en sådan här i födelsedagspresent, en rosa såklart. Tyvärr har den inte kommit än. Bara så att ni vet och kan skriva ner det i era almenackor.

HEJ!
A

Gift From Heaven!

Här är jag och Jennifer (mest känd som Fetto-Feffe) ute och hopptävlar med våra lufthästar.
Behöver jag skriva vem som vann?



Feffes häst heter Brunte, originellt men tråkigt. Min heter Gift From Heaven! <3








Kors i taket

Emma har bloggat.
Jag blev så förvånad att jag satte min kvällsmacka i halsen. Positivt förvånad då alltså. Hon imponerar ju faktiskt fortfarande på mig ibland. Glöm inte det.

Jag tänkte mest här på kvällskvisten bara delge er mina känslor inför Emmas Thailands resa. Jag är glad för hennes skull, hon är värd det efter allt slit och arbete. Hela hösten har hon kämpat för det här och nu är det endast 15 dagar kvar. Hon är värd sol och värme, singha på stranden och palmer vajjandes i solnedgången. Jag känner att hon verkligen är värd detta. Verkligen, på allvar och jag fortsätter att intala mig detta. Jag tycker att vi alla är värda det, speciellt eftersom den här vintern aldrig verkar ha något slut, men okej, FINE! Åk bara, ha så kul! Tänk inte på oss andra. Nejdå.

Löv
/ Angie


15

Visste ni att det bara är 15 dagar kvar tills jag åker till Thailand? Kul va?


Jag i Thailand 2009






Jag är ny trend!

Tänkte ta upp min inne och ute lista igen. För jag har ju gjort det så många gånger här i bloggen! en gång



1. Blogga sällan
Detta fenomen som uppenbarar sig i vår blogg kan faktiskt vara positivt! Visst undrar ni varje kväll ni ska lägga er vad jag & Angelica gör som hindrar oss från att blogga.. Det ni.

2. VIP
Det är så 2011 att vara VIP! Ni som inte är det behöver egentligen inte komma på företrällningar ect. Ni är inte viktiga så vad gör ni där liksom?


från Ginatricots Grand Prix förra helgen, suckers


3. Gravid
Tydligen väldigt populär nu. Kul för er. Själv tänker jag vänta till jag är minst 60 och levt klart mitt roliga liv!
Passa på att önska ett stort grattis till ******

4. Vampyrer
Jag kan fan inte få nog av dom!! Just nu kollar jag på The Vampire Diaries och True Blood på tv. Med jämna mellanrum (alltså exakt samma antal dagar emellan) kollar jag på alla tre Twilight filmerna.
Sen lyssnar jag på The Vampire Diaries (inte samma som tv-serien alls!!), House of night och såklart Twiligt på ljudböcker på jobbet.

Slutsats: Skulle jag möta en vampyr i en mörk gränd så hade jag inte blivit överaskad alls..




1. Vintern
När ska den få nog? Kan den inte bara ta slut? SNÄLLA!




2. Bloggtorka
Inte för det hänt mig, men har hört att det ska vara sjukt jobbig känsla..









Ny trend?

Känns som om den där bloggpausen fortfarande håller sig kvar hos Emma. Känner att jag än så länge leder det här med att överhuvudtaet skriva några inlägg.

HEJJA MIG!

Och hejja den här som fyller år idag. Grattis Lojs.



Supernormal
/ Angie


Why?

Varje gång jag utsätter mig för ett pass på gymmet så går min hjärna varm. Why? Jag tycker inte att det är särskilt skönt att träna. "Det är så skönt efteråt". När undrar jag? Idag körde jag combat och imorn blir det functional moves. WHY?

Dessutom vill ja se såhär cool ut när jag kör bodycombat. Just nu ser jag ut som en yr idiothöna som inte hittar hem.

WHY?
Angie


Utbrott

När man nu vågat sig in på toaletten för att lätta på trycket och får syn på sig själv i spegeln och inser att hårfärgen inte ens gett en liten fläck i håret. Ser precis ut som  innan, utväxten är på precis samma nivå och i exakt samma ton som innan.

Lyckad färgning.

Fanskapsjävlahårfärg.

Hejdå
/ Angie

Fan

Idag blev jag påmind om varför jag absolut inte vill bo ensam! Kommer hem vid 19.20 tiden och har köpt hårfärg. När jag står där med händerna fulla och färg i halva huvudet/ansiktet så ser jag en fläck på väggen, snett nedåt, ungefär en decimeter ifrån golvet sitter min favortivän. CLAES jättemycket KLÄTTERSPINDEL. Mitt hjärta snörptes åt, fick svårt att andas, benen kändes som spaghetti. VAD GÖR JAG? Har liksom hårfärg på händerna, inte direkt läge att springa och hämta dammsugaren. Tänker att om jag nu inte släpper honom med blicken så kanske jag hinner slänga i färgen och samtidigt ha stenkoll. Har ni provat att slänga i hårfärg i huvudet och inte ha stenkoll på det? Jag flackade alltså med blicken en mikrosekund och när jag kollar tillbaka mot CLAES så är han borta..

Jag har seriöst inte vågat gå in på toaletten sen jag skjölde ur hårfärgen. Börjar bli kissenödig och funderar på om det inte är mer värt att springa nedför trappan och kissa utomhus istället?

Han har alltså suttit och spanat in mig, insett att jag upptäckt honom och sedan bytt plats för att kunna spionera på mig ostört. Jag mår illa, känner mig kräkfärdig. Han har koll på mig, men jag har inte koll på honom.

Nu hade jag velat haft en riktigt manligman att bo ihop med, en man som kunde hoppat in och med värsta karatesparken avlägsnat Claes och om inte ännu bättre, dödat honom.

Om jag inte uppdaterar här imorgon, eller om jag inte dyker upp på jobbet kl 06.45 imorgon bitti, så kan det vara så att jag gått mitt öde tillmötes, Claes har dräpt mig.

XOXO
/ Angie



Här är jag

När jag är på hopptävling med en av mina lufthästar.



Peace
/Angie

Projekt

Hej alla gamla som nya bloggläsare.

Idag är en stor dag för oss, för idag ska vi avslöja våran anledning till den långa bloggpausen. Vi har startat ett nytt projekt, vilket har krävt väldigt mycket av vår tid. Nu när projektet är redo att avslöjas kan vi äntligen starta upp här igen och andas ut.

Anledningen till att vi fann varandra och passar som handen i handsken är att vi har ett intresse gemensamt och det är att ta hand om våra lufthästar. Vi har nu slagit våra luftstall ihop och har en stor luftridanläggning med många lufthästar som vi tävlar på elitnivå. Projektet nu handlar om att finna mer likasinnade som vill ansluta sig till vår lufthästklubb.

Kriterier för att få vara med:
- Årsavgift på 300 LP(luftpengar)
- Du ska ha ambitioner med dina lufthästar och gärna deltaga i träningar och tävlingar, där även lagtävlingar inkluderas.
- Du ska ha en eller flera välmeriterade och välstammade lufthästar.

Om du vill utnyttja vår luftridanläggning tillkommer en avgift på 300 LP.

Vi är båda utbildade lufthästränare och utbildar även lufthästar, för detta kräver vi LP, kostnaderna varierar beroende på vilken tjänst du efterfrågar.

Låter detta intressant och om du uppfyller kriterierna så mailar du till oss på [email protected]

Vi kommer i senare inlägg presentera våra hästar närmare, vi håller även på med en del försäljning.

Love
A & E
 

?

Jag är helt mållös. Efter förra inlägget så finns det inget mer att säga...


 










Emma

Jag vill bara lägga in en massa hjärtan i det här inlägget. <3 Emma är inte bara ordningsam och strukturerad, hon är även omtänksam och snäll. Därför vill jag passa på att göra något snällt för henne och då hon är supersingel så ska jag lägga in en kontaktannons åt henne här.


Emma söker en kille som kan ALLT. Mycket viktigt att han kan läsa då hon skriver listor som han måste följa. Hon gillar långa skogspromenader och mysiga hemmakvällar, men hon gillar även att slänga på sig lösnaglarna och lösögonfransarna och shotta minttu tills hon får krypa hem. Du behöver alltså vara öppen för ALLT. Och fort ska det gå.

Emma gillar att åka båt, så är du kapten och har läst hit så behöver du inte läsa mer, maila in dina uppgifter till [email protected] så kontaktar vi dig inom kort.

Annars så gillar Emma fotbolls- och hockeykillar. Ser du ut som Torres? Maila till [email protected] omedelbums.


För att ens få gå på en date med Emma så krävs det ett godkännande ifrån moi. Härmed utser jag mig till den rätta för Emma experten. Så känner du att denna ordningsamma och strukturerade kvinna är något för dig? Tycker du att hennes utseende faller dig i smaken? Är du rik? Om inte, har du ett jobb som eventuellt skulle kunna bli välbetalt? Kör du Saab? Har du en båt? Tillverkar du choklad? Om du svarar ja på någon av dessa frågor, helst ska du kunna svara ja på flera av dessa så maila till [email protected]

Ett bevis på att hon är ordningsam:

 

Galoppera till närmsta penna och skriv.
Vi tar mailadressen en gång till:
[email protected]

 

Love

A


Ryktet sprider sig..

I tisdags började vi blogga igen och igår hade läsarantalet dubblats. Det återstår att se vart dagens läsarantal landar någonstans.

Jättemycket sugen är jag på Langos. Jättemycket längtar jag till Peace & Love i sommar. För er som inte vet vad langos är så kan ni googla det. Finns säkert något bra svar på wikipedia eller på någon annan sida. Jag vet hur det smakar och det är det viktigaste. GOTT! Eller gôtt som det heter på Boråsiska och värmländska.

Fint ska det vara
/Angie

 


Åhh Emma är här!

Orka skriva, gjorde film.















(Liten parantes bara, INGEN som sett vad det stått längst ner till vänster på vår logga under nästan 2 månaders uppehåll!?)


Öka takten sista kvarten

Nu är vi tillbaka!
Den som väntar på något gott.. Som man brukar säga.

När vi idag bestämde oss för att starta upp här igen så började Emma att skriva ner vad vi ska blogga om. Blev riktigt förvånad, det finns alltså en organiserad och strukturerad sida av Emma. Riktigt förvånad blev jag, men även imponerad. Emma du har imponerat på mig och det är svårt, det vill jag lova.

Så, även om detta inte blev världens längsta eller mest intressanta inlägg så är vi ändå igång igen, vilket är det viktigaste.


Love A & E


RSS 2.0