Namedropping.

Tydligen får man mer läsare när man skriver massa olika kändisars/kollegors namn.
Så, nu tänkte vi skriva lite namn och se om läsarantalet ökar. För sparveln Justin Bieber drog i alla fall mer läsare.

Så, har ni hört talas om Cameron Diaz? Hon har varit ihop med Justin Timberlake som är en riktig hunk, tyvärr är han upptagen då han är tillsammans med Jessica Biel.

Johnny Depp är annars väldigt snygg, lite extra het som Jack Sparrow i Pirates of the caribean. Brad Pitt är endast snygg i fight club, annars är inte han så mycket att hänga i granen. Nu är det så att även dessa två är upptagna, den ena är tillsammans med Vanessa Paradis som är ganska snygg med en stor glugg mellan framtänderna, dock väldigt liten och smal. Den andre är tillsammans med Angelina Jolie, behöver hon någon presentation? Nej skulle inte tro det.


De mest hypade och kända just nu är vi. Angelica & Emma. Vi blir ständigt uppringda av välkända manusskrivare och producenter, som Stephen King och Orlando Bloom. De bönar och ber om att vi ska vara med i deras filmer. Nu när vi är så välkända kan vi handplocka våra jobb, de andra kändisarna som Reese Witherspoon och Jessica Alba får rollerna som vi alla redan tackat nej till. Som ni märker så har vi just nu valt att ta det lite soft på filmfronten, vi har valt att släppa fram de lite yngre talangerna som Dakota Fanning och Kristen Stewart. Visste ni förresten att en av oss, Emma haft en fling med Robert Pattinson? Detta var efter uppbrottet med Fernando Torres.


Att vi nu blivit så kända har sina för- och nackdelar, vi blir ju uthängda av en del skvallerbloggar som Perez Hilton och så vidare. Vi har inte riktigt något privatliv, skvallerpressarna gick varma när en paparazzi såg att Pharrel Williams gick och köpte en förlovningsring till sin flickvän, lite surt när den ena av oss, Emma, ringer och gratulerar den andre till förlovningen utan att Pharrel ens hade hunnit fria. Sådana fasoner tackar vi nej till och Pharrel dumpades, nu är det Jude Law som gäller. Ja, alltså han springer efter oss, inte tvärtom.


Till fördelarna hör att vi får massvis med gåvor hemskickade varje dag och en hel del brev ifrån fans, ni är verkligen guld värda, skriver så söta saker.. Våra största fans hittar vi i high school musical. Vi har valt att adoptera dess tonåringar. Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale. Vi liksom agerar som mentorer till dem. Se så söta de är, våra små adoptivbarn.



Så? Får vi mer läsare för att vi namedropat och hängt ut en del kollegor, fiender och vänner? För får vi det så kan ni räkna med mer från oss!

Så Adios Amigos.
Love A & E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0